Vuokramökki Kuusamosta

leville-uusi-laskettelukeskus-varaahotelli

 

Kuusamosta on tullut vuosien saatossa yksi Suomen suosituimmista mökkeilykohteista niin suomalaisten kuin ulkomaalaistenkin turistien keskuudessa. Kuusamon seutu on kaunista ja puhdasta, Lappia parhaimmillaan. Erityisesti talviaikaan vuokramökki Kuusamosta on tunnelmallinen ja ainutlaatuinen tapa lomailla luonnon sydämessä omalla tutulla porukalla.

Vuokramökki Kuusamosta läheltä Rukan hiihtokeskusta on joustava ja suosittu majoitustapa erityisesti niille, jotka haluavat nauttia hiihtokeskuksen palveluista. Joka puolelta Kuusamoa on hyvät yhteydet Rukan hiihtokeskukseen ja sen monipuolisten palveluiden luokse. Ski Bussi liikennöi tihein väliajoin ympäri Kuusamoa Rukalle. Vuokramökki Kuusamosta sopii siis myös niille lomailijoille, joilla ei ole käytössään omaa autoa.

Kuusamo on mökkeilijöiden luvattu maa. Mökkejä löytyy niin lapsiperheille, pariskunnille kuin suuremmillekin kaveriporukoille. Lähes kaikki Kuusamon mökeistä on varusteltu sekä kesä- että talvikäyttöä varten, ja suurin osa palvelee erityisesti laskettelijoita ja hiihtäjiä. Talvella Vuokramökki Kuusamosta on tunnelmallinen valinta, ja koska kaikkialla on niin kaunista, ei mökin sijainnilla ole suurta merkitystä. Lisäksi laadukkaat ladut kiemurtelevat ympäri Kuusamoa, ja lähes kaikki Kuusamon vuokramökit sijaitsevat lähellä hiihtolatua tai sen varrella.

Kesäkaudella kannattaa vuokramökki Kuusamosta varata järven tai joen rannalta. Kesällä useissa mökeissä on käytettävissä oma rantasauna ja joskus jopa vene. Myös metsän ja luonnon läheisyys ovat vuokraajille tärkeitä asioita vuokrattaessa vuokramökki Kuusamosta kesäisin. Syksy ja kevät sopivat loma-aikoina erityisesti luonnon kauneudesta nauttiville lomailijoille. Syksyllä ja keväällä mökkien vuokrahinnat ovat edullisempia, ja luonnossa harvoin törmää muihin turisteihin.

Lapin mökkeilykauden sesonkiaikana kevät-talvella ja talvella Suomen suosituin hiihtokeskus Ruka houkuttelee matkailijoita vuokramökkeilemään Kuusamon ytimeen. Ruka tarjoaa monipuoliset rinteet sekä aloittelijoille että laskettelua tai lumilautailua aktiivisesti harrastaville. Rukan Rosa & Rudolf –lastenmaassa myös perheen pienimmät pääsevät tutustumaan lasketteluun ja muihin hauskoihin talviaktiviteetteihin. Talvikausina lapsille järjestetään erilaista hauskaa ohjelmaa, jotta aikuiset voivat lomailla myös rauhassa keskenään.

Vuokramökki Kuusamosta on hotellia rauhallisempi ja joustavampi, mutta tunnelmallisen sisustuksensa ja hyvän varustelunsa vuoksi usein myös hotellia ylellisempi majoitustapa. Kuusamon mökkilomaan voi yhdistää myös kylpylälomailua Kuusamo tropiikissa, jossa viihtyy koko perhe lapsista aikuisiin. Kylpylän lisäksi Kuusamon keskustassa on hyvät shoppailu- ja viihdemahdollisuudet. Myös Ruka on suosittu viihdekeskus, jossa järjestetään erityisesti sesonkiaikana erilaisia tapahtumia, kilpailuja ja live-esiintymisiä. Rukan jo perinteeksi nousseita talvikauden avajaisia juhlitaan yleensä marraskuun alussa.

Kuusamon vuokramökkejätarjoavat useat vapaa-ajan asuntoja välittävät yritykset, yksityiset omistajat sekä keskusvaraamot. Vuokramökki Kuusamosta voidaan varata helposti ja nopeasti netissä tai perinteiseen tapaan puhelimitse. Mökkiä varattaessa kannattaa käyttää mökkipalvelun tarjoamaa hakukonetta, joka etsii parhaat mökit tuhansien joukosta minimi- ja maksimihinnan, sijainnin, yöpymisajankohdan, varustelutason ja henkilömäärän perusteella. Haun jälkeen voit selailla kohteen kuvia ja varata mökin sivuston ohjeiden mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 + = 23