Suomen hienoimmat vuokramökit

hilton-helsinki-kalastajatorppa-kylpyamme-varaahotelli

Mökkeily on tarkoittanut suomalaisille perinteisesti edullista ja rauhallista majoittumista ystäväporukan tai perheen kesken. Hotellissa taas yövytään harvemmin ja usein vain hienommissa tilaisuuksissa, kuten hääyönä tai vuosipäivänä. Suomen hienoimmat vuokramökit ovat täynnä tunnelmaa ja luksusta – aitoa mökkifiilistä unohtamatta.

Suomen hienoimmat vuokramökit sijaitsevat rannan ja metsän tuntumassa, kaukana kaupungin kiireistä ja äänistä. Mökkejä löytyy joka lähtöön aina vanhanaikaisesti sisustetuista mummonmökeistä moderneihin rantakartanoihin. Luksustason mökkejä yhdistää kuitenkin yksi asia: laadukas ja monipuolinen varustelu. Suomen hienoimmat vuokramökit sisältävät perusvarustelun lisäksi poreammeita, savusaunoja, kotiteattereita… kaikki tarpeelliset välineet tyylikkääseen mökkeilyyn! Hinta on tietysti luksusmökeissä toista luokka kuin tavismökeissä.

Suomen kauneimpia mökkijärviä ovat muun muassa Pohjois-Saimaa, Inarijärvi, Etelä-Saimaa, Oulujärvi, Pielinen, Näsijärvi ja Pyhäjärvi, joita ympäröivät sadat Suomen hienoimmat vuokramökit. Suomalaisten mielestä Suomen hienoimmat mökit sijaitsevat lähes yksimielisesti Lapissa. Lapin hirsirakenteiset huvilat ovatkin tunnelmallinen yöpymisvaihtoehto jokaiseen hetkeen ja juhlavampaankin tilaisuuteen, etenkin talvisin.

Suomen hienoimpien vuokramökkien hinnat vaihtelevat merkittävästi sijainnin ja yöpymisen pituuden mukaan. Sen sijaan sesongilla ei ole juurikaan vaikutusta mökkien vuokriin. Viiden tähden mökkien viikkovuokrahinnat vaihtelevat muutamasta sadasta eurosta 3 000 euroon. Suomen hienoimmat vuokramökit eivät siis maksa välttämättä edes niin paljon kuin perustasoinen hotellihuone.

Suomen hienoimmat vuokramökit

Rukavuorenhuippu 23 A

Yksi Suomen hienoimmista vuokramökeistä on Kuusamosta 25 km pohjoiseen sijaitseva Rukavuorenhuippu 23 A, jossa on tilaa jopa 13 yöpyjälle. Upea designluksusmökki sijaitsee tunturin päällä, luoden upeat puitteet ikimuistoiselle lomalle Lapin sydämessä. Rukavuorenhuipulta on vain 2,5 kilometrin matka Rukan hiihtokeskukseen. Viikkohinta Lomarenkaan kautta varattuna 2220-6300 € ja viikonloppu alkaen 1211 €

Holy Rock

Pelkosenniemi sijaitsee 50 km päässä Kemijärveltä Pyhän parhaalla paikalla aivan laskettelurinteiden, kansallispuiston ja palveluiden läheisyydessä. Vuonna 2012 rakennetussa mökissä on kolme kerrosta ja 16 vuodepaikkaa. Jokaisen kerroksen isolta terassilta avautuvat uskomattomat näkymät kauniiseen luontoon. Varusteluun kuuluu muun muassa laadukas kotiteatterijärjestelmä. Viikkohinta 2018-3000 € ja viikonloppu alkaen 1153 €.

Aateli Ruhtinatar

Suomen hienoimmat vuokramökit ovat lähes poikkeuksetta hirsirakenteisia. Tämä hirsirakenteinen luksusravusteltu huvila sijaitsee Vuokatin rinnekeskuksen ytimessä. Suuressa huvilassa on vuodepaikat yhteensä 12 yöpyjälle, ilmainen internet-yhteys (30Mt), kanavapaketti (100 kanavaa), karaokelaitteet ja viinikaappi. Mökki sopii myös liikuntarajoitteisille. Viikkovuokra 1990-5915 € tai viikonloppu alkaen 795 €.

Villa Bergholmen

Villa Bergholmen on upea huvilakokonaisuus omalla 4,2 hehtaarin saarella Kemiössä. Edustushuvilan tiloissa voi paitsi lomailla tyylillä, myös järjestää erilaisia täydenpalvelun kokouksia, saunailtoja, tapahtumia tai juhlia. Huvilassa on yhteensä 13 vuodepaikkaa, ja vuokrahintaan kuuluu saaren yksityiskäyttö, huvila, vierasmaja, rantasauna, venevalkama/juhlatila, liinavaatteet/pyyhkeet ja kuljetukset saareen ja pois. Vuokrahintaan sisältyy myös soutuvene, moottori, kanootti ja kalastusvälineet kahdeksalle. Saaressa on käytössä langaton internet-yhteys ja monipuoliset viihdelaitteet. Viikkovuokraa 3200-5800 € ja viikonloppu alkaen 950 €.

Villa Ozero Ukonvaara

Syväri-järven lähettyvillä sijaitsevassa mökissä on kalliopohjainen uimaranta ja vuodepaikat kahdeksalle yöpyjälle. Vuonna 1990 rakennettu kaksikerroksinen hirsirakennus on sisustettu ja pintaremontoitu vuonna 2012 vastaamaan nykyaikaisia luksustason mökkien vaatimuksia. Mökin vuokran hintaan kuuluu internet-yhteys, TV, DVD-soitin, CD-soitin ja siirrettävä grilli. Upea mökki sijaitsee lähellä monipuolisia vapaa-ajan viihdepalveluita. Viikkovuokra 890-3064 € ja viikonloppu alkaen 650 €.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 3 = 2