Helle sekoittaa pään

Rannalle!!!

Nyt me suomalaisetkin sen todella tiedämme: helle pistää pään ihan sekaisin! Ihanalla tavalla sekaisin! Moni muu on varmasti huomannut saman asian, minkä minäkin. Yhtäkkiä meillä suomalaisillakaan ei ole kiire minnekään, ei tarvitse suorittaa, ei tarvitse etsiä deittikumppania, ei elämänkumppania, ei unelmien duunia tai poikamiestä… Kun aurinko paistaa tarpeeksi kuumasti, kaikki on tässä, hetkessä. Mitään muuta ei tarvita!

Eikö ole ihanaa?! Olen nauttinut helteistä täysin siemauksin, siitä, miten aurinko kuumottaa iholla ja miten viileä merivesi huuhtelee hellehien syvyyksiin. Mutta kaikkein parasta on silti ollut katsoa kanssaihmisiä. Kuinka onnellisia ja iloisia ihmiset ovatkaan! Terassit täyttyvät kaikenikäisistä, kavereita ja treffituttuja ei tarvitse patistella ihmisten ilmoille, vaan he ilmaantuvat sinne ihan itsestään.

Entä sitten tapailu ja deittailu? En ole tänä kesänä montaakaan kertaa selaillut treffisivuja, mutta mielestäni olen tavannut enemmän uusia ihmisiä kuin koko talvena yhteensä! Ja silloin sentään aktiivisesti deittailin ja järjestin matcheja. Suomenkin kokoisessa pikkumaassa tuntuu olevan porukkaa heti, kun aurinko paistaa. Ihmiset kaivautuvat koloistaan ja tapaavat toisiaan, pitävät yhdessä hauskaa. Terassi on ihana ja rento paikka tavata kesäiltana uusia ihmisiä.

Merenranta on mielestäni ihan paras paikka kyllä näillä helteillä. Merituuli taittaa auringolta terävimmän terän, se viilentää leppeästi ja saa ihon hehkumaan. Ihmiset kokoontuvat rannoille kuin etelänmaissa konsanaan. Paksumahaiset miehet ja naiset nauttivat koko päivän uima-asuissa rannoilla, heittelevät toisilleen rantapalloja ja innostuvat leikkimään kuin lapset. Kyllä aurinko tekee ihmeitä! Nyt en halua puhua valittajista mitään. Aina niitä löytyy mutta mitäpä siitä.

Otin itselleni deittitaukoa kesäksi, koska keväällä väsyin treffien järjestämiseen ja niillä kulkemiseen. Treffailusta tuli vähän niinkuin pakko, suoritus, joka viikko piti käydä ainakin yksillä treffeillä. Se alkoi olla tosi kuluttavaa, eikä siitä enää nauttinut. Ehkä siksi tämä kesä on ollut ihana. Töiden jälkeen on pitkät valoisat illat aikaa nauttia ystävistä ja yhdessäolosta ja siinä sivussa tapailla uusia ihmisiä naapuripöydissä eri terasseilla. Kuten sanoin, olen tauon aikana tavannut enemmän uusia ihmisiä kuin talven aikana, ihan itsestään. Ehkä se helle sekoittaa maailman näinkin!

Muuten, ehkä ihanin terassi tänä kesänä on ollut Helsingissä vapaa-ajan viettoon Löylyn terassi! Siellä on tosi ihanan rento meininki, voi välillä pulahtaa uimaan, todella hyvää ruokaa on saatavilla ja ihmiset ihanan hyväntuulisia aina! Kivaa ohjelmaa, joogat ja muut, sekä ilmaiskeikat! Vitsit se on upea paikka, kokeilkaa!

PS. Suosittelen deittitaukoa muillekin, kenellä treffailu meinaa karata suoritukseksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 25 = 31